Voorpagina

Wij doen mee met de Rabobank Clubkascampagne!

 

Ben je lid van Rabobank Regio Eindhoven?

 

Dan kun jij ons een enorm plezier doen! Via de Rabobank Clubsupport  hebben wij de mogelijkheid extra geld te verdienen voor onze Stichting Vrienden Zorgcentrum Akert.
Daarvoor hebben wij je hulp nodig!

 

Stem vanaf 5 oktober tot 25 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

 

Met vriendelijke groeten,

Bert Hendrix, Penningmeester SVZA.

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.svza.nl.

 

Stichting Vrienden Zorgcentrum Akert

Door de stijgingen van loonkosten, verhoogde kosten voor onderhoud en allerlei bezuinigingen dreigen de leuke en aangename zaken voor de bewoners en cliënten van zorgcentra steeds meer in de knel te komen. Meestal betreft het zaken op het gebied van welzijn, ontspanning, uitstapjes, onderhoud van tuinen en/of aankleding van ontspanningsruimten die noodgedwongen geschrapt worden. De stichting “Vrienden van Zorgcentrum Akert” gaat zich inzetten om het woongenot van de bewoners van zorgcentrum Akert te vergroten. Ook gaat de Stichting proberen om het contact tussen wijkbewoners van de Akert en de bewoners van het zorgcentrum middels diverse activiteiten uit te breiden.

Een donatie stellen we zeer op prijs en kan  gestort worden op bankrekeningnummer NL33RABO0147453429, in het menu onder downloads kunt u in onze jaarverslagen zien waaraan we de donaties besteden. Overigens verkrijgen we door acties en het verrichten van werkzaamheden ook gelden binnen die aan de doelgroep besteed worden.

 

Welkom

We heten u van harte welkom op de website van de Stichting Vrienden Zorgcentrum Akert.
Neemt u ook eens een kijkje bij het archief en in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van de activiteiten die we zoal ontplooien.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden Zorgcentrum Akert