Voorpagina

Brentano's Steun des Ouderdoms

De vrienden van Woonzorgcentum Akert zijn blij met de steun in het afgelopen jaar van 

 ‘Brentano’s Steun des Ouderdoms’.

De stichting is in oktober 1821 opgericht en heeft als doel het bevorderen van het welzijn van ouderen en al wat daarmee verband houdt, in de breedste zin van het woord. Wij steunen projecten voor kwetsbare ouderen die vallen onder ons thema ‘Brentano verbindt door muziek en beweging’.

Namens de bewoners, bedanken wij Brentano voor de steun in het afgelopen jaar!

Stichting Vrienden Zorgcentrum Akert

Door de stijgingen van loonkosten, verhoogde kosten voor onderhoud en allerlei bezuinigingen dreigen de leuke en aangename zaken voor de bewoners en cliënten van zorgcentra steeds meer in de knel te komen. Meestal betreft het zaken op het gebied van welzijn, ontspanning, uitstapjes, onderhoud van tuinen en/of aankleding van ontspanningsruimten die noodgedwongen geschrapt worden. De stichting “Vrienden van Zorgcentrum Akert” gaat zich inzetten om het woongenot van de bewoners van zorgcentrum Akert te vergroten. Ook gaat de Stichting proberen om het contact tussen wijkbewoners van de Akert en de bewoners van het zorgcentrum middels diverse activiteiten uit te breiden.

Een donatie stellen we zeer op prijs en kan  gestort worden op bankrekeningnummer NL33RABO0147453429, in het menu onder downloads kunt u in onze jaarverslagen zien waaraan we de donaties besteden. Overigens verkrijgen we door acties en het verrichten van werkzaamheden ook gelden binnen die aan de doelgroep besteed worden.

 

Welkom

We heten u van harte welkom op de website van de Stichting Vrienden Zorgcentrum Akert.
Neemt u ook eens een kijkje bij het archief en in ons fotoalbum om een indruk te krijgen van de activiteiten die we zoal ontplooien.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden Zorgcentrum Akert

Programma Koffieconcerten 2021

Zondag 28 Maart
Vervallen i.v.m. het coronavirus.

Zondag 25 April
Vervallen i.v.m. het coronavirus.

Zondag 30 Mei
Vervallen i.v.m. het coronavirus.

Zondag 19 September, Hans van Gorp, tijdstip 10.30 uur tot 11.45 uur.
Een troubadour is meer dan een muzikant. Zijn voorkeur: Het Nederlandse luisterlied, maar meezinger gaat hij niet uit de weg. (Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis) Ook zijn opgroeien in de jaren 60 is zeer herkenbaar in zijn optredens. Denkt u aan The Beatles, Simon & Garfunkel, Roger Withaker etc.

Zondag 24 Oktober, Duo Twilight, tijdstip 10.30 uur tot 11.45 uur.
Dit  Duo heeft een uitgebreid en gevarieerd repertoire, geschikt voor elk feest, receptie, openingen of andere gelegenheden. Het repertoire bestaat uit : foxtrot, tango, reggae, country, wals, disco, Latin, rock & roll, schlager, soul, nederpop en Indonesische muziek. 

Zondag 21 November, Vocalgroup Mystique, tijdstip 10.30 uur tot 11.45 uur.
Slot concert Vocalgroup Mystique uit Limburg Vocalgroup Mystique: een vijftal gezellige mensen met dezelfde passie, de passie voor het samen zingen van mooie nummers.

De koffieconcerten worden mede mogelijk gemaakt door:

'Brentano's Steun des Ouderdoms'