Programma Koffieconcerten 2018

Hoofdcategorie: ROOT

Zondag 18 Maart, Trio "Mi z'n Tweeje": met een mix van liedjes waarin het Brabants de boventoon voert.

Zondag 22 April, John Belton: Bij John Belton komen veel muziekstijlen aan bod toegespits op de doelgroep. Een van de beste Nederlandse sfeermakers.

Zondag 24 Juni, Janske Steenbakkers, treedt voor u op met warme Nederlandse liedjes. O.a. van een van haar favorieten: Gerard van Maasakkers.

Zondag 26 Augustus, Louis Staals, Geldropse Troubadour met een voor hem kenmerkende stijl van zingen en vertellen over alledaagse dingen.

Zondag 23 September, Hans van Gorp uit Asten, Hij brengt voor u eigen liedjes in het Brabants dialect.Verder veel mooie Nederlandstalige en Engelse liedjes.Bekend en minder bekend repertoire passeert de revue.

Zondag 21 Oktober,  Duo Twilight, uit Helmond komt terug op verzoek. Zij spelen voor u een mix van foxtrot, tango, reggae, country, wals,  latin, rock & roll, schlager, nederpop en Indonesische  muziek.

Zondag 25 November, Annelieke Merx, Akoestisch kleine en rustige liedjes, afgewisseld met vrolijke en vlot repertoire, liedjes die warmte en sfeer brengen, een glimlach op het gezicht toveren en uitnodigen om mee te zingen.

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Hits: 2116