Programma Koffieconcerten 2020

Hoofdcategorie: ROOT

Zondag 29 Maart, Duo Twilight: Vervallen i.v.m. het coronavirus, verplaatst naar 25 oktober.

Zondag 26 April, Janske Steenbakkers: Kent u haar nog? Wat zijn we blij dat ze weer komt. Janske treedt vaak op in de Berkenheuvel en nu in de Akert met gezellige brabantse liedjes en natuurlijke ook bekende meezingers.

Zondag 23 Augustus, Mannetjes van de Radio: Dick en Harry met een verrassende selectie Nederlandse muziek uit de jaren 40-60. Echt uit de tijd dat we met z’n allen voor de radio zaten. Kent u het nog De Rambler, de Bonte Dinsdagavondtrein, Eddy Christiani en Bob Scholten. Een feest van herkenning!

Zondag 20 September, Hans van Gorp: Een troubadour is meer dan een muzikant. Zijn voorkeur: Het Nederlandse luisterlied, maar meezinger gaat hij niet uit de weg. (Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis) Ook zijn opgroeien in de jaren 60 is zeer herkenbaar in zijn optredens. Denkt u aan The Beatles, Simon & Garfunkel, Roger Withaker etc.

Zondag 25 Oktober,  Duo Twilight: Dit  Duo heeft een uitgebreid en gevarieerd repertoire, geschikt voor elk feest, receptie, openingen of andere gelegenheden. Het repertoire bestaat uit : foxtrot, tango, reggae, country, wals, disco, Latin, rock & roll, schlager, soul, nederpop en Indonesische muziek.

Zondag 22 November, Vocalgroup Mystique: uit Limburg: een vijftal gezellige mensen met dezelfde passie, de passie voor het samen zingen van mooie nummers.

De koffieconcerten worden mede mogelijk gemaakt door:

 

Hits: 1227