Los del Sol

Hoofdcategorie: ROOT

Optreden “Los del Sol” in Zorgcentrum Akert.

Is ’t volgende week weer? 

Dat is de eerste reactie van een bewoner na een zinderend optreden van “ Los del Sol” op vrijdagmiddag 3 juli op het terras van Woonzorgcentrum Akert.

En zo heeft Stichting Vrienden van Zorgcentrum Akert  in samenwerking met de activiteitenbegeleider het zomerprogramma ingeluid onder het motto “Een Tropische Zomer”.

Het weer voorspelde een wisselend beeld, af en toe zon, kans op wat regen, stevige wind en een lagere temperatuur . De dag begon aanvankelijk ook met bewolking maar later brak de zon door en in de middag was het zelfs aangenaam buiten.

In de loop van de ochtend werd het terras gereed gemaakt volgens de coronaregels en werden parasols geplaatst zodat het feest kon losbarsten.

Voor de pauze was er Mexicaanse muziek met danseressen. Na de pauze was het tijd voor Brazilië met sambamuziek en begeleidende danseressen die de aanwezigen uitnodigden. Daarop  werd enthousiast meegedaan, meegedanst  en zelfs een polonaise ingezet waar veel bewoners aan mee deden.

Los del Sol is een multi-instrumentaal en vocaal duo dat al meer dan vijftien jaar op professionele basis uiteenlopende live-muziek en shows verzorgt met entertainment tussendoor voor alle gelegenheden. Door jarenlange ervaring hebben wij met veel enthousiasme speciale aangepaste programma’s gemaakt voor verschillende soorten instellingen en hanteren wij door de week (ma t/m. vrij.) ook verlaagde prijzen voor deze doelgroep.

Ons geluidsvolume wordt altijd aangepast aan de wens van de bewoners en onze entertainment wordt aangepast aan het verstandelijke niveau en de lichamelijke mogelijkheden van uw cliënten.

Wij en u weten dat muziek en entertainment onmisbaar zijn voor uw cliënten. 

Zomerse hapjes zoals fruitspiesjes en cocktails maakten het feest in de Akert compleet.

Ondanks de coronabeperkingen hebben veel bewoners en cliënten van de dagbesteding genoten van deze middag. Het geld hiervoor is beschikbaar is gesteld door het Oranjefonds, Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK.

Een zeer geslaagde dag, aldus de Vrienden van Zorgcentrum Akert en zij bedanken iedereen die deze dag met hun bijdrage mogelijk hebben gemaakt.

Hits: 572